Парти за рожден с „Рисуване и Вино“

Решили сте да отпразнувате рождения си ден, но не Ви се ходи в бара или ресторанта от миналата година?
Искате да предизвикате себе си и приятелите си и да направите нещо ново и различно?

Разбира се, че опцията „Рисуване и Вино“ е сред най-удачните и ще Ви осигури пълна палитра от цветни емоции, пивко вино и безкрайно забавление.
А най-хубавото е, че всеки от гостите Ви ще ди тръгне с подарък от Вас – нарисуваната от него картина, която ще му напомня за страхотното преживяване.

Рожден ден от Paint me Sofia
Тиймбилдинг с „Рисуване и Вино“

Вие сте HR специалист, Ръководител на екип или просто сте душата на колектива и имате желание да организирате сплотяващо мероприятие за колегите си? Имаме работеща формула и страхотни идеи за Вас.

Може да нарисуваме заедно:
• картина с фирменото лого на Вашата компания/дружество
• картина пъзел – картините на всички участници образуват една обща
• рисуване във Вашия офис – имаме ресурс да Ви посетим и да превърнем конферентната
Ви зала в чудна АРТ галерия
• рисуване върху текстил – нека да нарисуваме заедно фирмени тениски / шапки или платнени торбички
за всички от Вашия колектив

Тиймбилдинг от Paint me Sofia
Моминско парти с „Рисуване и Вино“
„Големият ден“ предстои и вече в ушите Ви звучи „Менделсон“, но моминското парти не е доизмислено?
Имаме страхотно предложение и за този специален повод. Вие само организирайте приятелките и булката, а ние ще Ви помогнем да изразите изкуството на любовта с чаша вино и цветна палитра в ръка.
Вие избирате веселия сюжет, ние Ви помагаме да реализирате целия си творчески потенциал и да се забавлявате, запазвайки спомена от моминското парти в рамка на стената, а защо не и върху собственоръчно нарисувана тениска?
Моминско парти от Paint me Sofia
Рисуване за Деца или Детски рожден ден

Любимият ни Пабло Пикасо твърди, че „Всяко дете е творец. Проблемът е как да се запази такъв когато порасне.“ Част от мисията на Paint Me се крие именно в това – запазване на искрата в детските очи.

Смятаме, че все повече родители осъзнават как модерният и забързан начин на живот до голяма степен стресира и децата им. Рисуването е прекрасен начин за справяне със стреса и създаване на приятни емоции. То развива креативното и критичното мислене и помага на децата да изразяват себе си и да се справят с потискани емоции.

Страхотни сме в организирането и на ДЕТСКИ РОЖДЕНИ ДНИ С РИСУВАНЕ.

Разполагаме с цветно ателие, безкраен избор на детски и младежки картини, както и с много желание да Ви помогнем да организирате едно незабравимото АРТ парти по случай рождения ден на Вашето прекрасно дете. Можем да рисуваме както върху платно, така и върху текстил, а най-хубавото е, че силно можем да извикаме заедно ТОРТА – ТОРТА.

Детски рожден ден от Paint me Sofia
Рисуване на открито

Обичаме лятото и прекрасното слънце и при всеки възможен случай се стараем да му се насладим. Това е причината да сме много добри в организирането на събития и на открито.

Имате градина или искате да рисуваме в някое заведение на открито? Ние сме Вашият надежден партньор в събирането на слънчеви лъчи с чаша вино и палитра в ръка.

А ако следите сайта и социалните ни мрежи има голяма вероятност да се натъкнете и на програмата ни Paint Me Garden, която стартираме в началото на всяко лято в елитен столичен бар, притежаващ една от най-красивите летни градини.

Рисуване на открито в градина от Paint me Sofia