Рисувай онлайн с ``Paint Me`` Paint & Wine Studio

На израза „Дано живееш в интересни времена!“ се преписва значението на първото от три древни китайски проклятия … Но дали ТИ ще избереш да тълкуваш днешната ситуация като
проклятие или ЗАЕДНО С НАС ще придадеш на социалната изолация смисъл на страхотна възможност да преоткриеш света, е въпрос на личен избор!

До колкото зависи от нас – Екипът на “Paint Me” Paint & Wine Studio, ние винаги ще сме до теб, за да ти помогнем да изживееш дори най-лошите моменти по незабравимо приятен начин! Но дори и да е трудно да пренаредим ежедневието си в новата реалност, нека не губим време в негативни емоции и чувства, а да използваме технологичната революция, за да се свържем и да преоткрием света на изкуството и арт терапията, именно посредством всички възможности, които ни се предлагат ONLINE днес.

Как да се включите в нашите събития - Рисувай онлайн?
СТЪПКА 1 - РЕГИСТРАЦИЯ И ЗАКУПУВАНЕ НА МАТЕРИАЛИ:
1. Изберете Събитие от нашия календар със сесии за ONLINE рисуване.

2. Запишете се с бутон “Резервирай място”, намиращ се под избраната от Вас картин

3. След избор на съответното събитие ще имате опция да закупите нужните материали за рисуване, като на разположение са три варианта:

3.1 Да закупите само участие в Live Stream /Излъчване „на живо“ на видео урока

3.2 Да закупите участие в Live Stream /Излъчване „на живо“ на видео урока + платно за рисуване + необходимите бои за избраната от Вас картина

3.3 Да закупите участие в Live Stream /Излъчване „на живо“ на видео урока + платно за рисуване + четки за рисуване + необходимите бои за избраната от Вас картина;

След направения избор, следва да натиснете бутона “Купи”. (Имайте предвид, че ако желаете да закупите повече от един сет материали, е нужно да се направи отделна поръчка за всеки участник в събитието).

4. След избор на сет и натискане на бутон „Купи“ е необходимо за финализирате поръчката си като попълните данните си в секция „ATTENDEE’S FORM“, а именно: име, телефон, имейл, и точен адрес и да завършите процеса с натискане на бутон „CHECKOUT”.

5. След завършване на поръчката ще Ви бъдат предложени опции за плащане, а именно: 1/ По банков път (с електронно и мобилно банкиране, на каса или чрез касите на EasyPay) 2/ Плащане с банкова карта (през платформата на MyPos).

6. След успешно приключване на процеса, ще получите имейл, в който ще Ви информираме за статуса на Вашата поръчка. Наш служител ще се свърже с Вас за допълнително потвърждение.

Молим Ви задължително да посочвате точен имейл адрес, защото на него ще получите данните, нужни за достъп до събитието.

7. При избор на закупуване на материали от нас следва задължително да посочите пълен адрес и телефон за връзка. Куриерската услуга е за Ваша сметка, като може да предпочетете и доставка до Офис на избрания от Вас куриер. Стойността на куриерската услуга се заплаща в момента на получаване на материалите. При избор на закупуване на материали от нас, моля да направите своята поръчка минимум 3 (три) дни преди самото събитие.

СТЪПКА 2 – УЧАСТИЕ В СЪБИТИЕТО - РИСУВАЙ ОНЛАЙН:
1. Преди да установим връзката през ZOOM Ви съветваме да се уверите, че разполагате с:

  • Бои (тези, поръчани от нас или други акрилни)
  • Четки (тези поръчани от нас или други, с които разполагате, но за предпочитане поне три размера)
  • Платно (видео урокът ще се води на платно с размери 30 см на 40 см)
  • Съд за вода, който ще ти е необходим за четките (чашка, бурканче, друго)
  • Основа за смесване на цветовете (палитра, чиния – еднократна или фолирана с фолио)
  • Салфетки (а най-добре кухненска хартия – за попиване и подсушаване на четките)
  • Не забравяйте кухненската престилка (акрилните бои не се перат)
  • Чаша (или бутилка) вино
  • Устройство (компютър, лаптоп, таблет или телефон) за осъществяване на конферентна връзка с нашия художник, както и инсталирана програма ZOOM

2. След като сте готови с всички необходими приготовления и творчески материали, следва да влезете в споделеното ни дигиталното простратнство. Всички събития се провеждат на живо чрез платформата за конферентна връзка Zoom. Същата може да бъде изтеглена на адрес: https://zoom.us/download. Подробна информация за инсталирането и използването на програмата ще откриете тук: https://support.zoom.us/hc/en-us/sections/200704559-Installation.Още полезна информация на български език може да откриете и тук: http://www.tu-sliven.com/Syob_IPF/KratkaInstrukciaZaRabotaSysZoom.pdf или да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=SGe5kPbX688

* При затруднения с използването на платформата, може да се свържете с нас на телефон 0888 168 787.

3. В деня на събитието (30 минути преди началния му час), ще получите на своя имейл Meeting ID и парола, които ще са Ви необходими за достъп до събитията “Paint Me” Paint & Wine Studio Рисувай онлайн. Препоръчваме да влезете в стаята на събитието поне 30 минути преди началния му час, за да сме сигурни, че всичко е конфигурирано коректно и сте готови за създаване на страхотни картини.