Нашето Ателие
Създохме нашето ателие с мисъл за твоят комфорт. Ето защо избрахме да рисуваме удобно разположени на бар маси и столове. Знаем колко е важно човек да се почуства различно след края на работния ден, прекаран на офисното бюро. Затова в късните часове на деня ще ви предразположим да се почувствате по-комфортно, по-забавно и ако желаете да рисувате дори и прави като истински творци, сте „Добре дошли“.
Представяне
Хубаво е да знаеш, че нашият ментор-художник ще рисува заедно с теб от началото до края на творческото занятие.

Ще се постараем да научиш много нови неща за рисуването и да ти бъде обърнато необходимото внимание, ако някой детайл те затрудни.

Наред с това ще успееш да забравиш за всичко останало за цели три часа, а една стара мъдрост гласи, че натоварвайки ръцете, човек разтоварва съзнанието. Ето защо ще очакваме да релаксираш заедно с нас.

Рисуване с Кауза
Всяка картина, която менторът-художник създава по време на сесиите „Рисуване и Вино“ „от нулата“, може да бъде закупена срещу цена от 50 лева. И най-важното 50% от цената ние от Paint Me Paint & Wine Studio, ще даряваме ежемесечно за избрана  благотворителна кауза.

Ние смятаме, че преди да бъде творец, предприемач, служител или работник, човекът е първо човек. Вярваме също, че обществото сме Ти и Аз и всеки, който седи до теб в нашето студио. Затова ще помагаме на себе си, на теб и на всички други да бъдем по-умели творци на добрина.
А какви картини сме нарисували досега, можеш да видиш във Календара или Facebook страницта ни.