За Нас

Щастие… Ако някой ти каже, че се стреми към друго в живота си, събуди го!

 

Открихме Paint Me Paint & Wine, за да създаваме добавена стойност, веселост и лекота в живота на хората. Да им покажем, че изкуството е навсякъде и че не само може, но и е длъжен пред себе си да създаде нещо истинско и красиво…

 

“Единственото, което знам, е че рисувам, защото имам нужда да го правя и рисувам това, което преминава през главата ми, без никакви други съображения” е казала Фрида Кало и ние напълно споделяме усещанията й.

 

Убедени сме, че човешките същества имат нужда да творят и че това е неизменна социална потребност. Смятаме, че в модерното ежедневие, изкуството и влагането на позитивни и съграждащи емоции е повече от препоръчително, за да бъде човек в хармония със себе си.

 

Затова каним всички вас, приятели, да усетите атмосферата в нашето изискано и просторно студио – лекота и веселост!

АНИТА ЧЕМШИРОВА

Анита Чемширова

Анита – основният виновник за появата не Paint Me, не е художник по образование, но се определя като артист по призвание.

 

И обича да й е цветно, живописно, красиво и незабравимо. Целта й е да предаде това усещане на всеки, който има нужда да напусне рутината и да открие в себе си твореца, било то за една, две, три или десет картини.

Бидейки доказан бохем, тя е убедена, че удоволствието от рисуването няма да е пълно, ако не е добре придружено от чаша висококачествено вино, приятна музика и добра компания.

 

А в качеството си на максималист, ще направи всичко по силите си, за да Ви осигури незабравимо творческо изживяване.

МАРИНА КОЛЕВА

Марина Колева

Марина Колева е творец с разностранни интереси.

Завършила е първо НУИИ “Илия Петров”, специалност графика, а впоследствие като логично продължение и НХА, но специалност “Реставрация”.

И оттук съвсем ненадейно навлиза в сладкарското изкуство и работи като сладкар-декоратор в продължение на 5 години.

Към днешна дата има интерес към дигиталното изкуство и графичния дизайн.

Вечна и най-голяма нейна любов обаче си остава портретът.

Повече от нейното лично творчество можете да разгледате на фейсбук страницата й KykyMiay.

 

ЕЛИЗАБЕТ АНГЕЛОВА

Елизабет Ангелова

“Рисуването е вид подсъзнателна терапия на личността още от древността. В днешно време е дори начин да провокираш себе си в скучното сиво ежедневие.”

Казва Елизабет Ангелова, която е художник, графичен и интериорен дизайнер и собственик на арт магазин Артелиза – Ръчно рисуван текстил.

Рисува от 4 клас, участва по конкурси, учи в ПГТМД, след това и НХА с магистърска степен специалност Индустриален дизайн.

Работи като графичен и интериорен дизайнер за големи фирми, има и множество реализирани интериорни и мебелни проекти.

Кръвта обаче я влече към изкуството. Нейния живот е една богата палитра от цветове и нюанси.

МИХАЕЛА ВЛАХОВСКА

Михаела Влаховска

 

 

Михаела обича да рисува.

Винаги е искала да се занимава с изкуство и дизайн и това е пътят, по който е избрала да поеме.

 

Завършила е Художествената гимназия в гр. Троян и Технически университет гр. София със специалност Инженерен дизайн.

 

От няколко години работи като графичен дизайнер.

Ще се радва да сподели уменията си с вас, да твори и да се забавляваме заедно.

СТАНИСЛАВА ФРАНЦОВА

Станислава Францова

Станислава открива страстта към изкуството още в ранна детска възраст и започва изучаването му в началното училище. Продължава да развива несъмнения си талант през останалите етапи от средното образование. Завършва с отличен резултат Националното училище по изящни изкуства ,,Илия Петров”, специалност инлюстрация. Обучението й продължава в Нациоталната художествена академия в същата специалност. Като инлюстратор тя познава и работи с всички техники в изобразителното изкуство, но сърцето и вдъхновението й принадлежат на живописта.Дългогодишният й богат професионален опит е придобит благодарение на работата с деца в арт школа и организиране на творчески събития.
Посредното си и настояще амплоа открива като графичен дизайнер.